film

Grinchen
kollade nyss på Grinchen, det var ett tag sen ;) men den är alltid lika bra, haha

har inte haft mycket för mig idag, vet inte om vi ska träffas imorgon eller på måndag (?)

herregud ! bara några dagar kvar tills jul, ungefär 5 dagar ! OMG, sjukt spännande ;)


Dagens outfit


Dagens

~Kofta: mammas gamla
~Klänning: Caramelle (?)
~Bälte: Någon affär
~Tights: ?

jullov, wohoo !

äntligen ! så är det jullov :D

jippi ! nu får man en massa sovmorgon, najs asså ;) idag hade vi skolavslutning och sen fick vi betyg och sen stack jag, Adde och Fabbe till Ikea och var där ett tag och så x) Sen åkte vi till forum och träffade några där, vi tänkte åka hem till Fabbe (eftersom han har flyttat nu) och sova där typ med Lollo men kunde inte idag -.- så vi tar det nästa vecka typ ;)


nu ska dra så vi hörs sen !

en härlig dag på Ikea, jag ser gigantisk ut x) haha

skolavslutning imorgon !

wohoo ! imorgon är det avslutning :)

idag gick väldigt långsamt... men man behövde inte plugga eller något :) men imorgon har vi avslutning! najs asså men jag vet inte vad jag ska ha på mig -.- dessutom så ska kören sjunga som vanligt plus att det kommer vara skitmånga föräldrar typ.

lägger upp några bilder från idag och igår och så :D


Jag igår med pinnen som räddade mitt liv flera gånger x) haha


Underbara Lollo och Adde igår ;)


Jag idag, inte så kul ute när det är sjukt kallt och snöstorm ute ;)


ska käka något nu ;)

peace out !

Dagens låt


Save tonight
And fight the break of dawn
Come tomorrow
Tomorrow I'll be gone



Save Tonight - Eagle Eye '


Fast den är också bra med:
Torbjörn Daun från Idol sista chansen


jasså ? han vann...(gammal inlägg)

så Erik Grönwall vann tillslut. asså jag ogillar verkligen honom ! han sjunger bra och så men han ser så jobbig ut ! men jag tycker att han förtjänade att vinna men Calle sjöng vinnarelåten bättre ;)


I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by
Higher, higher, higher


Higher - Erik Grönwall (idol vinnare2009) '



next stop... bed !

ja ! jag hittade den där jävlen som brukar vara i forum på facebook !

aja, gud ! jag har inte skrivit på hur länge som helst x) pallar bara typ inte... Men de senaste dagarna så har vi bara varit i skolan och haft Luciatåg, aktiviteter och sånt. Imorgon har vi friluftsdag ! bajs liksom skitkallt ute ju ! men man får åka buss -.- haha ska nog skippa och hänga i forum istället det är ju liksom inte betyg eller omdömen eller något sånt ;) ska nog köpa julklappar och sånt istället, smart va ? haha driver.

Men jag måste verkligen uppdatera mera :) juste idag hade jag utvecklingssamtal, vilket gick bra ! jag gillar verkligen SANDRA ! hon är så snäll ! :D men jag måste verkligen plugga mera -.- hehe Efter det åkte jag, mamma, pappa och min lillabrorsa till sushi restaurangen och typ var där tills 21 ! jag var skittrött ! ;) fast jag fick ju sushi och dricka och godis och sånt ;P
Men nu ska jag nog lägga mig ! ;)

peace out !


11/12

Tjuee !

Idag var det sista dagen jag jobbade, kommer att sakna alla mina småkompisar ;) hehe
Efter skolan så åkte jag och Fabbe till forum och träffade Hector och några där, sen träffade jag och mamma och vi köpade massa grejer till ikväll, efter som PAPPA fyller år idag :) Grattis ! <3
Alla delade nyss på en stor familjesushi :) och sen ska vi kollar på The Proposal och äta tårta och dricka glögg :) lite tidig med glögg men det är gott ! :) JUSTE ! JAG KÖPTE EN NY SMAK AV POLLY ! hazelnut and coconut ! Jättegod ! smakar bra ! plus på den ! wohoo :D


tårtan var helt cp när vi öppnade den och jag fixade den och la på några mandarin bitar, äpple & granatäpple :)      Den nya smaken är så god !


Just nu kollar jag på Idol och hoppas att Calle vinner, asså jag blir inte förvånad om Erik vinner, han är bra och så men han låter lite cp och ser ut som han bajsar när han sjunger FUL!  haha Calle är båda bra och ser okej ut x) haha

peace out ! puss



PRAO dag 3 (onsdag)

Ännu en prao dag idag ! ;) pallar inte skriva, samma sak händer hela tiden fast idag fick jag vattenfärg i ögat av en liten tjej ! det gjorde ont :( hehe nej, inte så.
När vi slutade så väntade Emeline, Mathias och Hampus på oss utanför dagiset :) vi åkte till forum tillsammans och träffade Adrian, Hector, Felicia och Sanna. Sen så hände det massa pervesa saker mellan Felicia och Hampus ;) hehe
aja, sen drog jag och Mathias från alla andra och åkte hem ;) hehe

nu ska jag plugga ;)

peace out !

PRAO dag 2 (tisdag)

Tjuee ! ännu en dag på dagiset ! kul igen ;) idag gick vi till skogen och letade efter kottar och så där. Jag frös ihjäl ! seriöst ! haha men idag så var det ännu en gång god mat ! :)
Efter praon så åkte vi till Forum och träffade Madde på Barista där Vendela jobbar och sen kom Adde, Filippa, Birre och sen kom Hector och sen Matilda och sen så satt vi där och pratade och så sen åkte jag hem ;)

Nu drar jag ! plugg på väg ! ;o

peace out !

PRAO dag 1 (måndag)

Hej ! idag så hade jag och Fabbe prao för första gången på Tallids förskolan ! ;) först kände man ingen så det var lite cp, hehe men sen så lärde man känna alla och alla småbarnen är skitgulliga ! :D SERIÖST ! Maten där är skitgod ! Hemlagat och allt ! idag fick vi helkyckling, juste vi får äta gratis där :) wihii ! Men efter "jobbet " så träffade vi Emeline vid bussen och vi åkte till forum och sen träffade Adrian där.

Jag köpte två linnen från Ginatricot och NewYorker, vita behövde verkligen ! Sen hämtade pappa mig och vi kollade lite på olika systemkameror och sen åkte vi hem ;)

Fast nu drar jag ! ;)

peace out !

fan inte igen !

-opps*

GUD ! jag har inte skrivit på typ 3-4 dagar nu ! hah har faktiskt varit upptagen ;) men jag lägger upp inlägg för måndag och tisdag :)

Dagens film

Paranormal Activity



-Ett ungt par misstänker att deras hus är hemsökt och för att skaffa bevis installerar de övervakningskameror som ska spela in vad som egentligen händer när de sover.


Den verker skitläskig ! folk säger att det hände på riktigt (vilket gör det ännu läskigare) plus att jag hatar filmer som är filmad med en vanlig kamera typ. Jag vill verkligen se den ! kanske inte på bio för att den är för 15 år och att det skulle vara dubbelt så läskigt . Men ladda ner den eller hyra den eller något ! Vem vet vi kanske ser den på någon filmkväll ! ;)

ojdå

Glömde visst att lägga upp bilder från bakningen igår ;) jag pallar verkligen inte att lägga upp bilder x) hehe lat.
Jag bakade igen också, tjockis ;) heh

Imorgon ska jag prao ! wohoo, sen ska jag och mamma shoppa lite ;) jippi ! Jag måste också köpa julklappar ! får inte glömma det !


Mini B'


peace out !

BAKAR !

just nu bakar jag kärleksmums med kokostopping ;) gott !
lägger upp bilder senare ;) <3

nu äre läggdags

lägger mig snart ! trött väldigt trött ;)
Ska kanske till forum imorgon, fall flera ska dit och jag måste köpa någon linne ;)

skönt man får sova länge ! ;) <3

peace out & puss !

Dagens låt

Jag älskar hela dig, inte bara ditt utseende.
Din personlighet, ditt underbara leende.
Du är så underbar, snälla ge mig en chans.
Vill bara va med dig, ingen annan stans.


Sofijah - Du var så mycket '

it's over !

-äntligen nu är det över ! *

fy fan vad najs ! det är över ! ingen mer skola, wohoo eller iallafall plugga ! fast jag har utvecklingssamtal nästnästa tisdag -.- sätt upp nya mål och så, hehe ;)

JUSTE ! jag och Fabbe fick prao på DAGISET i Finntorp ! jag ska ta hand om 1-2 års barnen och Fabbe ska ta hand om 3-6 års barnen :D <3 wohoo ! och nästnästa måndag är det LUCIA och jag och Anna ska vara tärnor ;) aja, ville helst vara tomte men det var för få tärnor :D

aja, lite om idag ;)
Efter skolan så drog jag, Hector, Fabbe, Anna och Adde till forum och träffade Oskar, Felicia, Vendela, Ilona, Sanna och Hampus :)  och vi var där ett tag, juste det var några "wannabe" coola killar som ba, "var fan är era kompisar? ska klå upp dom där dumma j*vla fjortisar" asså det var Micke och Hector dom menade ! haha de skojade bara och lekte fjortis ! dom där killarna var fan helt jäkla sjuka i huvudet, sen försökte de hitta dom och vi sprang till Micke och Hector, haha ! men sen åkte nästan alla en efter en och nu sitter jag hemma ;)
Men nu ska jag typ göra nåt, hah ;)


världens härligaste klass ;)


peace out & God Jul, snart !

Dagens låt


These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase


When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have
All of me




Evanescence - My Immortal '

Glee !

-hoppas! *

jag, Emmi och Fabbe ska kanske prao på dagiset som ligger bredvid vår skola ! ;) hoppas verkligen att vi får !:D
nu är jag hemma och ska plugga lite engelska, matte och spanska -.- idag hade jag prov, det gick sådär, haha imorgon är sista arbetesdagen ! jag ska redovisa, spanska, matte och bild och form ! c: hehe
Juste idag är det ju Glee, den är fett bra och kul, hehe ! YEAAH


den här bilden är tagen för nästan exakt 1 års sen ! ;)

nu ska jag dricka något gott och plugga ! jippi !
peace out, puss på alla !

prao snart !

-längtar till jul ! *

ojdå, det var ett tag sen man skrev något ;) haha
det har varit så stressigt de senaste dagarna, eftersom det är de sista arbetesdagarna i skolan. Nästa veckan har vi prao ! jag och Fabbe ska kanske prao på MAX i solna eller någon konstig syaffär, men fabbe kanske inte vill vara med då ;)
Jag och Anna måste bestämma om vad vi ska vara på lucia snart ! haha ;)<3

nu ska jag plugga lite inför SO provet som jag inte var med på ! ;) wohoo



<3


Soulja Boy - kiss me thru the phone '

RSS 2.0